13. mars 2014

Muscat Kanin

Fine middager kan godt være enkle og raske å tilberede,
her kommer ett godt eksempel :

Muscat Kanin

6 personer

1 kanin eller kaninlår
3 dl muscat  (søt vin)
1 ss provenceurter
1 dl vann
1 purre 
3 gulrøtter
600 g aspargesbønner
salt-pepper

En slow-coocker (Crock-Pot) er perfekt til slik langtidskoking,
men kanin er veldig fint kjøtt så strengt tatt trenger den ikke fullt så lang koketid...
Har du peis, må du gjerne sette gryta der, akkurat så nærme at den står og trekker...



Del kaninen i biter og ha i gryta.

Hell over muscat vin, urter og vann.
La stå så mange timer som det passer deg,
gjerne hele dagen på svakeste varme.

Ca 1/2 time før servering har du i grønnsakene, 
som du selvfølgelig kan variere ettersom hva du liker og har tilgjengelig.





Bon Appétit :-)




En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+ og liker ;-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)