5. mars 2014

Grønnsaks Paté - postei - pålegg

Kom over denne vegetariske Posteien eller Paté,
på en fransk side...

...så nå er den litt justert og  testet: Kjempegodt :-)



Paté de Legumes

200 g sellerirot
200 g gresskar
200 g løk
2 ss fiberhusk
1 ts grovt havsalt
1/2 ts pepper
1 ts cuminfrø
1/2 dl olivenolje
1 dl kraft

2 egg
sesamfrø-gresskarfrø e.l. til pynt

Ha alle ingredienser (unntatt egg og pynt) i en kjøkkenmaskin med kniv,
kjør til finmalt og ha i ett og ett egg, bland godt.

Ha i en eller flere ildfaste former,
vil heve litt så ingen god idé med lokk ;-)



Strø litt pynt på.

Stekes på 200 grader i 15 minutter, la deretter hvile i 10 minutter.



Serveres som forrett eller kald som pålegg, frokost, lunsj... :-)





En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+ og liker ;-)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)