12. mars 2014

Purre m/Vinaigrette

I Frankrike om dagen er det bl.a. purre som er i sesong.

Purre kan jo puttes i alt fra supper til salater...

...her om dagen var det litt sur mumlig på sidelinjen,
 om at purre skulle serveres med vinagrette i Frankrike...



Glad for nye ideer ble det straks ordnet:

Purre med Vinaigrette-Dressing

2 stk purre

1 ss sennep
1 ss eddik
en klype salt
 1/2 ts pepper
1/2 ts sukker-honning
1 hvitløkfedd-presset
4 ss olivenolje

Skjær purre i skiver og kok de i ca 2 minutter,
avkjøl med kaldt vann og la dryppe av seg.

Bland dressingen i en salatbolle og ha i purre'n...



Nyt :-)


En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+ og liker ;-)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)