27. mars 2013

Egg fylt med tunfisksalat

Perfekte små tapas eller godbiter på lunsjbordet.



Fylte egg til påskelunsjen begynte vi med i fjor, da med ett baconfyll.

I år ble det yndlingsblandingen min, nemlig tunfisksalat, som vi vanligvis nyter i endivieblader.

Dette er helt enkle godbiter å lage, du koker egg deler de i to,
 bruk mesteparten av eggene til å lage salaten.
Resten av egget kan jo også brukes hvis du lager en stor porsjon salat, 
ellers er de også ypperlig til mimosaegg.

-oppskrift på Tunfisksalat finner du HER
-oppskrift på Mimosa-egg finner du HER
-råd om koking og eventuelt farging av egg finner du HER

Plasser de halve tomme eggeskallene i eggeglass, skåler, 
på et fat med ris/couscous/salt eller  på saltblader.

Fyll de med tunfisksalat og pynt med urter eller f.eks. spiselige blomster.

Herligheten er klar til servering, mye mer imponerende en arbeidskrevende ;-)







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)