1. mars 2013

Rask Pai med Laks

En rask og enkel fiskemiddag som ungene elsker :
Pai fylt med Laks...

Pai med Laks og Purre 

...til 4  middagsporsjoner eller 6 forretter

Du trenger:

1 paideig
ca 300 g laks
1/2 purre
1 sitron
2 egg
3 dl creme fraiche
salt/pepper


Forstek paibunnen ti minutter, mens du forbereder resten, 
husk å prikke bunnen godt med en gaffel så den ikke blåser opp.


Skjær laksen i strimler/biter, skvis over 1/2 sitron.
Skjær purre i ringer.
Bland de to eggene med creme fraiche'n, salt og pepper.
Hvis du ønsker det kan du selvfølgelig tilsette annet krydder også ;-)



Ha purre og laks i paiskallet, hell eggeblandingen over og fordel alt jevnt utover.



Stekes 10-15 minutter til på 200 grader (varmluft) eller 210 uten, 
når toppen begynner å få farge er det ferdig.


Serveres med f.eks. en grønn salat, til forrett - lunsj eller med grønnsaker til middag.


Bon Appétit !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)