1. des. 2013

Bounty Bars

Lager du Sjokolade til jul ?  



Sett denne på listen 'må prøves'

Jeg har aldri likt de kjøpte Bounty -Bars, 
men disse var det vanskelig å stoppe å spise...
...og min andre halvdel spiste nok for oss alle 5...
 
- Jeg har brukt litt melis, men det kan byttes ut med f.eks. agave sirup.
-Glutenfri.

Bounty Bars


100 g mykt smør
50 g melis

2 dl viking melk

225 g  kokosmasse

300 g mørk sjokolade
75 g smør

Rør smør og melis godt sammen.
Tilsett vikingmelk og pisk til du har en stiv masse.
Rør inn kokosmassen.

Kle en  form (ca 15 x 20 cm) med plastfolie,
ha i massen og trykk godt ned og ut i hjørnene til du har ett jevnt lag.

Sett kjølig noen timer eller over natten.

Smelt smøret, ha i sjokoladen, og la stå med lokk i 5 minutter.
Rør til du har en jevn sjokoladerøre.

Del Kokosmassen i avlange kvadrater (store -små som du ønsker)

Ta en og en bit og ha i sjokoladen,
vend de rundt med en gaffel og legg på rist eller plastfolie.
Fortsett til alle bitene har fått sjokoladetrekk.






Sett kjølig til sjokoladen stivner.




Nyt !!


Hvis det er noen igjen er det en super gave :-)



 En enkel måte å følge bloggen på er å like oss på Facebook :
www.facebook.com/GodtogSunt
 -alle nye innlegg blir satt opp der...

3 kommentarer:

  1. Hei, Viking melk er det tørrmelk eller er det såkalt langtidsholdbar? Må nemlig se om jeg kan finne et alternativ her i Italia.... De så utrolig fristende ut de Bounty Bars'ene :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei, anbefaler å finne ett alternativ fort for de er farlig gode ;-)

      Viking melk er kondensert melk, eller på fransk konsentrert melk : Lait concentré , tipper det italinske navnet ligner... Den fåes på hermetikkboks og er ikke kjølevare, den er mye tykkere enn vanlig langtidsholdbar melk og egner seg til matlaging... Den finnes også i pulverutgave, men her er det brukt den vanlige 'flytende' utgaven...

      Lykke til :-)

      Slett
    2. Takk, tror jeg må ut på leting i butikkene.... På italiensk vil vel navnet være noe sånt som latte concentrato. Men "tør" ikke lage dem ennå for da er det ingenting igjen til jul....

      Slett

...til stor glede for bloggforfatteren :-)