Krabber gjør seg godt på ett skalldyrbord,
og har man tid til å rense og forberede dem er de enkle å spise for gjestene.
De gjør seg også veldig godt på ett fat.
Ta den kjedelige jobben og åpne krabbene,
rens og legg bitene tilbake i skallene,
så er det lettere å nyte dem rundt bordet.
Det kan også være lurt å knekke klørne med en nøtteknekker,
så slipper man problemet med at det spruter rundt bordet på fine duker og kjoler ;-)
Her ble det i år reker, blåskjell, røkelaks med eggerøre,
kokte egg med røde fiskeegg
og en grønn enkel salat med noen røde fiskeegg som pynt.
Les HER om flere Skalldyroppsetninger og tilbehør.
Hvis du er midt i planlegging av Nyttårsfesten finner du mange tips HER.
Lykke til med Nyttårsplanlegging :-)
En enkel måte å følge bloggen på er å like oss på
Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
I tilegg blir jeg veldig glad for alle nye liker ;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)