8. des. 2013

Sukkerfrie Brente Mandler

Nydelige brente mandler som blir litt sunnere ved bruk av honning og ikke sukker.

 


Bruk ønsket mengde mandler,
vei disse  og tilsett halvparten av vekten i honning.
Alt varmes varmes opp i en kjele.

La småkoke i 20-30 minutter, rør av og til, når massen er blitt mørk er den ferdig.

Hell massen utover en bakepapirkledd stekeplate.





Hvis du vil ha de velig søte lar du de tørke slik,
 og etter på må du nok knuse -skjære litt for å få delt de,  
eller du skyver mandlene ut på sidene så de får kun ett lite lag med honningglasur...


Bon Appétit :-)








En enkel måte å følge bloggen på er å like oss på Facebook :
www.facebook.com/GodtogSunt
 -alle nye innlegg blir satt opp der...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)