Ovnstekte vårruller er sunnere,
enklere og gir mindre fettbelegg i kjøkkenet...
...passer meg veldig bra ;-)
Vårruller - Nems med Kjøttfyll
10 vårruller
10 risflak
Fyll
kjøttrester (f.eks. fra kraftkoking ;-)
1 gulrot-raspet
1/2 endivie-tynne skiver
liten boks bønnespirer
toppen av en vårløk-i smått
Saus
1 ss tomatsaus
1 ss eddik
1 ss agavesirup-honning
1 ss hvitløk
1 ss fersk ingefær
5 ss soyasaus
Ingrediensene til vårrullene, skjæres smått opp og blandes.
Legg et ark et fat med varmt vann,
etter ca 1 minutt er det mykt og du kan ta det opp og legge det på en asjett-fat.
-legg i ett nytt ark, så det blir mykt mens du ruller den første osv.
Legg en neve med fyll nær den ene kanten,
brett over og rull en gang mot midten,
brett inn sidene litt skrått innover,
rull ferdig...
Legges på ett oljet stekebrett.
når alle vårrullene er rullet...
pensle de med olje, eller helst smeltet ghee...
stekes på 180 grader, varmluft i 12 minutter for å få resultatet på bildet...
(kommer selvfølgelig også litt ann på bildet)
...eller 200 grader i 15-20 minutter hvis du ønsker de brunere og sprøere...
Saus:
Alt has i en kjele og gis ett oppkok.
Smak til om du er fornøyd,
ha i chili hvis du liker det ;-)
serveres som forrett med litt salat til pynt,
som del av en hovedrett
eller med masse salat til lunsj ...
Som ved Raw Vårrull har du uendelige måter å variere fyllet på,
vegetarisk, fisk, kjøtt.
Laget av rester eller ikke.
Kjøtt og fisk kan forstekes hvis du ikke bruker rester.
Ønsker du å krydre innholdet er fullt mulig.
Bon Appétit og ikke glem Kinesisk Nyttår i morgen ;-)
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2)
like oss på
Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere og liker ;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)