Solbærsaft kan bukes til mer enn toddy og gele,
fantastisk god som saus til vilt og and...
Villsvin kommer det ofte inn på benken i jaktsesongen som er fra 15 August til 30 Februar...
Som dere da skjønner blir det litt villsvinkjøtt i løpet av året,
og fra alle deler på grisen,
kjøttet har forøvrig ingenting med grisekjøtt å gjøre,
nærmeste likhet i Norge er vel elgkjøtt...
Men ser du et villsvin er det bare å ta det med inn på kjøkkenet,
kan jaktes hele året i Norge ;-)
Ha over litt olivenolje...
Legg i ildfast form...
Stek i ovnen på ca 200 grader, ca 45 minutter.
Hell over en flaske øl eller litt vann for å få litt stekesjy.
Øs sjyen over kjøttet et par ganger under steking,
eller legg over folie når overflaten har fått litt stekeskorpe,
eller stek i stekepose...
-hvis saften er søt tilsetter du ikke noe, er det råsaft tilsetter du litt søtt, f.eks. agavesirup...
Skjær ribben i koteletter og hell sjyen over ved servering...
Her bakte vi noen snåle gamle små gresskartyper i ovnen samtidig,
litt kjedelige farger men artig med litt variasjon i tilbehøret...
Bon Appétit :-)
Ikke glem å si Hei på Facebook HER,
og har du en facebookside så får du selvfølgelig en liker tilbake ;-)
og har du en facebookside så får du selvfølgelig en liker tilbake ;-)
Det ser kjempegodt ut! :-)
SvarSlett