Passer til alt fra grønnsaker til kjøtt og fisk,
allsidig med andre ord...
Urtesaus - Urtedipp
1 boks creme fraiche, matyoughurt eller rømme.
Friske urter1 løk
1-2 hvitløksbåter
Pepper og Salt
Jeg bruker mye urter,
lik mengde klipte urter som creme fraiche,
men litt mindre går også bra ;-)
Skjær løk i små biter og press hvitløken
Alt blandes og smakes til med salt og pepper,
men la det bli igjen litt til de andre da ;-)
Blir aller best om den får stå noen timer før bruk,
kan også oppbevares noen dager i kjøleskapet,
men husk at den kan ikke oppbevares noe lenger enn en åpnet boks med creme fraiche etc.
-serveres ved siden av kjøtt, fisk eller grønnsaker...
-som dipp til oppskjørte grønnsaker og andre godbiter...
-som dipp til chips...
-som tilbehør til skalldyr...
Perfekt til grillfesten eller fisketapasen, se HER...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)