Har du kjøttrester etter kraftkoking eller suppe ?
Kjøttboller neste ;-)
God og Sunt, men ikke minst raskt...
48 små Kjøttboller
500 gram restekjøtt
50 gram fett fra kraftkoking
5 båter løk ;-)
5 egg
salt-pepper
Ha kjøtt, løk og fett i en kjøkkenmaskin med kniv og bland godt.
Tilsett ett og ett egg til du har en passe konsistens.
+/- egg siden størrelsen kan variere...
Løk, salt, pepper eller annen smakstilsetning etter ønske.
Form små boller med en skje, litt vann og håndflaten, eller to skjeer...
Jeg fikk 48 små boller på str med en liten valnøtt...
Stekes 10 minutter på 180 grader for saftige små boller,
eller 200 grader for sprøe boller som blir myke i en suppe Nam Nam
...eller la de trekke i kraften ;-)
-kan selvfølgelig fryses ned eller hermetiseres i kraft...
Bon Appétit :-)
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+ og liker ;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)