11. mai 2013

Fat med Spekemat til fest

Når det skal være litt ekstra :-)






 
Jeg har brukt ferdig oppskjært pålegg, salamipølse, kalkunpålegg og blodpølse.
-Her kan du ta det som er på tilbud, det dere liker osv.

Fatne er pyntet med salat, løk, appelsin, paprika og redikker...

...samt gressløk, agurkblomst, ringblomst...

Til pynt må du gjerne bruke hestehov eller stemorsblomster...

...agurk, sylteagurk, syltløk...







Det tar ikke mye mer tid  å pynte ett fat enn å bare legge på ....
Det vil si hvis du planlegger så kan en enkel forett eller aperitif være imponerende flott !
Her ser dere også hvordan man kan servrere flotte fat selvom budsjettet ikke er  stort,
som så ofte er det viljen, tiden og innstillingen som er det viktigste...



 Kos dere med å planlegge Mai festene :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)