Når det skal være litt ekstra :-)
Jeg har brukt ferdig oppskjært pålegg, salamipølse, kalkunpålegg og blodpølse.
-Her kan du ta det som er på tilbud, det dere liker osv.
Fatne er pyntet med salat, løk, appelsin, paprika og redikker...
...samt gressløk, agurkblomst, ringblomst...
Til pynt må du gjerne bruke hestehov eller stemorsblomster...
...agurk, sylteagurk, syltløk...
Jeg har brukt ferdig oppskjært pålegg, salamipølse, kalkunpålegg og blodpølse.
-Her kan du ta det som er på tilbud, det dere liker osv.
Fatne er pyntet med salat, løk, appelsin, paprika og redikker...
...samt gressløk, agurkblomst, ringblomst...
Til pynt må du gjerne bruke hestehov eller stemorsblomster...
...agurk, sylteagurk, syltløk...
Det tar ikke mye mer tid å pynte ett fat enn å bare legge på ....
Det vil si hvis du planlegger så kan en enkel forett eller aperitif være imponerende flott !
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)