Polenta er mye mer enn en kjedelig pure uten smak ;-)
Stekte Polentaskiver med paprika
Ferdigkokt polenta i form (se HER)
2-3 papriker
smør/olje til steking
Den ferdiglagde (avkjølt i brødform), kalde polentan skjæres i skiver.
Smør/olje varmes i en stekepanne og skivene sekes godt på begge sider, ikke for varmt de skal bli gjennomvarme og stekt men ikke brente.
Paprikaen skjæres i strimler og stekes med på slutten.
Serveres som glutenfri vegetarrett eller som tilbehør til middagen.
Det er fullt mulig å krydre og/eller servere med saus.
En fin måte å lage tilbehør på. Det er mange variasjonsmuligheter her. Hvordan er mottagelsen hos psstaspiserene?
SvarSlettPastaspiserne tok det veldig fint,
Slettselv uten buljong i kokevannet.
Det er ett produkt som må tilsettes en smak,
men ett supert glutenfritt tilbehør :-)