Polentaeventyret fortsetter ;-)
Gutenfri Polentagrateng med Champignon
1 porsjon polenta (ca 100 g) (se HER for hvodan du koker den)
4-5 store champignon, evnt frossne.
1 grønn paprika, kan selvfølgelig erstattes av noe annet.
Creme fraiche eller fløte
rosmarin-salt-pepper
revet ost
Polentaen has i bunnen av en gratengform, min er ca 15 x 20 cm.
Skjær champignonen i skiver og stek i litt smør, tilsett paprika skjært i strimler.
Når det er passe stekt har du på timian, salt og pepper etter smak.
Ha over creme fraichen.
Når alt er godt og varmt helles den over polentaen i formen.
Strø over revet ost, pynt eventuelt med litt paprika.
Stekes på ca 200 grader i 15 minutter, litt lenger hvis polentaen er kald.
Kjempegodt som egen lunsjrett, forrett eller tilbehør til middagen :-)
Man behøver ikke ha glutenallergi for å prøve litt nye spennende glutenfrie alternativer ;-)
Det så ut som et godt alternativ til poteter, spagetti, eller ris. Takk for denne oppskriften.
SvarSlettKjempebra alternativ !
SlettNeste forsøk må bli lasagne :-)