Kaninkjøtt er morsomt å kokkelere med,
det er mange varianter og siden det ikke er noe skinn kan man tilføre mer smak,
og steke de annerledes enn med kylling/høne hvor man gjerne vil beholde skinnet sprøtt.
det er mange varianter og siden det ikke er noe skinn kan man tilføre mer smak,
og steke de annerledes enn med kylling/høne hvor man gjerne vil beholde skinnet sprøtt.
Her kommer en variant jeg fant på den franske siden Marmiton.
Kanin med Chevreost
1 Kanin
ca. 75 g fersk chevreost
2 dl melk
2 dl olivenolje
Friske mintblader
kryddermål chili/cayennepepper
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Vask kaninen, du kan beholde den hel eller dele den opp.
bland sammen ost og melk , ha kanin og saus i ett ildfast fat, ha over litt olivenolje.
Stekes i ca 40 minutter på 200 grader med varmluft (eller 210-220 uten ).
Bland olivenoljen med de hakkede mintbladene, chili, salt og pepper.
Hvert tiende minutt, tar du kaninen ut og smører (og snur) stykkene med mintoljen.
Litt jobb, men det er verdt det ;-)
Bon Appétit :-)
...og restene...
De kan f.eks. skjæres i småbiter og varmes med hvite bønner og tomater,
god smak til chevre og mynte :-)
Bruk matrestene ;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)