Glutenfritt er lettvint,
helt til det kommer til kaker :-)
For å lage en stuing skal man tradisjonelt sett lage en hvit grunnsaus,
og da bruker man hvetemel med gluten.
Jeg velger ofte versjon glutenfri, ikke egentlig fordi den er glutenfri ,
men fordi den er mye raskere og jeg synes den er lettere i magen.
Prinsippet er helt enkelt og veldig raskt,
du kan lage mange forskjellige stuinger med forskjellige smaker på samme viset.
Gulrotstuing med Purre
4 personer
4 gulrøtter
1/2 purre
1 dl creme fraiche
salt-pepper
1/4 ts malt muskatnøtt
Skjær gulrot i terninger/skiver og purre i ringer,
kokes (i så lite vann som mulig) i ca 10 minutter, gjærne mindre.
Bland creme fraiche med krydderet,
og her må du gjærne bruke hvitløk, urter og andre krydder som f.eks. karri...
Bland creme fraichen med de kokte, avrente grønnsakene.
Server med en gang, eller varm opp rett før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)