26. mai 2014

Fylte endivieblader - Endivietapas

Endivieblader bare ber om å bli fylt,
rask og enkelt å tilberede og gjør seg flott på Tapasbordet :-)

Fyll med rester, det være seg kjøttsaus eller fiskegrateng,
eller med ratatouille for en vegetarisk variant.

Ratatouillen var kald (off corse - rester ;-)
blandet med litt balsamicoeddik som i provence.


Må innrømme at jeg er tilhenger av tunfisksalat,
oppskriften min finner du HER.

Pyntet med blomster blir resultatet slik:




.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)