28. mai 2014

Løvetannsalat med Blomster

Det er nå på våren hvor løvetannbladene er best i salat,
små tynne blader som akkurat har kommet opp
er de som egner seg best.



Senere blir de bitre og er best stekt eller kokt.

Løvetannblomstene smaker lite men er veldig dekorative,
så de må gjerne bli med å pynte,
i dag var fangsten min valmue-, kløver- og tusenfryd-blomster.


Lag en god vinaigrettedressing,
bland de grønne bladene i denne,
behold bladene hele hvis de ikke er for store.

Legges på talerken og pyntes med blomstene,
litt ryllikblader gjør seg fint som krydder til.





Bon Appétit :-)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

2 kommentarer:

  1. Bilder av disse små vakre blomster er fantastisk. Jeg kan bare ikke stoppe meg selv beundrer innlegget. Flott jobb admin jeg må si

    SvarSlett

...til stor glede for bloggforfatteren :-)