24. mai 2014

Kokoskrem det optimale valget for en melkefri Kakekrem

Når du åpner en boks med kokosmelk 
er gjerne kokosvann og kokoskremen skilt i boksen,
ta da vare på kremen ved å skrape den ut med en skje, 
eller helle av vannet...



Av ca 2 bokser får du nok krem til å pynte en kremkake.

Rør inn litt sukker - søtstoff etter ønske og bruk ellers som vanlig krem,
men du slipper å piske den opp ;-)

Ikke bare er det kjempegodt, 
men er noen alergiske eller intlerante mot melkeproteiner
så kan de alikevel nyte en god kremkake :-)



Kaken her ble laget med en glutenfri miks og frister ikke til gjentagelse,
det er da så mange bedre varianter av kake man kan lage selv,
blåbær og valnøtter va forøvrig kjempegodt til kokoskemen ;-)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)