22. mai 2014

Fredags - Meatzza

Ny utgave av den geniale sunne Pizza'n,
den er så uten gluten at t.o.m. bunnen er laget av kjøtt...

Dere som enda ikke har prøvd, PRØV!!!


Enkel og rask og lage er den også,
ingen grunn til å bruke tid på en ferdigpizza ;-)


Meatzza av Oksekjøtt med Kylling

-langpannestørrelse-

Bunn:
400 g kjøttdeig (okse)
400 g revet gulrot
2 dl vann-vannkefir
1 ss fiberhusk
1 ts havsalt
1/2 ts pepper
1 ts timian
(vann og fiberhusk må gjerne byttes ut med 4-6 egg)

Fyll:
(tomatsaus)
400 g revet squash
1 bunt asparges
1 stor paprika
200 g kyllingfilet
200 g kokoskrem eller ost



Bland godt sammen ingrediensene til bunnen,
hvis du bruker vann og fiberhusk la den stå og svelle i minst 20 minutter.

Sett ovnen på 200(varmluft) eller 220(uten) grader.

Trykk blandingen utover i en smurt langpanne,
bruk hendene eller kjevle.

Ha på eventuelt pizzasaus, revet squash, paprika, 
asparges (skjært i små biter), kylling.
På toppen har du kokoskrem (til de som ikke skal ha melkeprodukter) eller ost.

Stekes i 10-12 minutter.






Serveres som vanlig pizza,
litt olivenolje, salt på toppen :-)

Bunnen er litt løsere enn ved bruk av vanlig Pizzabunn,
så vær litt forsiktig ved servering...
Spises med Kniv og gaffel ;-)




Bon Appétit :-)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)