23. mai 2014

Reketapas eller Reker og Blinis

Tom for ideer til koldtbord, tapas eller aperitif'n



Da kan kanskje denne være noe for deg:

Blinis med Reker

Oppskrift på Blinis finner du HER,
bruk gjerne surdeig som gjær,
bokhvetemel som glutenfritt mel.

Har du vært på skogstur og tatt med deg litt syreblader hjem er de lekker pynt,
det samme gjelder ryllik eller enkelt og greit noen grønne urter.



Majones, gjerne Hjemmelaget i bunnen,
deretter reker og avslutt med litt grønt og ett pepperdryss.

Du kan selvfølgelig legge til litt grønt som agurk, asparges, erter eller paprika...
...likeledes kokt egg, fiskepudding osv.
Har du lyst til å bytte ut rekene med kjøttpålegg går det selvfølgelig like greit ;-)







.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)