Jeg har byttet ut både sukker, mel og fett med kokos,
derav navnet,
den er melkefri og glutenfri med sukker som har lav GI.
Cerises på fransk er Moreller på norsk, mens kirsebær på fransk har ett helt annet navn,
de finnes i vill tilstand, sure og mindre er det ikke mange som plukker dem heller...
Nå er vi midt i Morellsesongen, den er kortvarig og tidligere enn kirsebærene ute i skogen.
Gateau de coco au Cerises
400 g moreller uten sten
100 g kokossukker
100 g kokosmel
2 ts bakepulver
100 g kokos
100 g kokosolje
3 egg
Blan alle igredienser untatt moreller og egg,
tilsett ett og ett egg.
Ha halvparten av røren i en smurt kakeform på 22-24 cm.
Ha i morellene, deretter resten av røra.
Stekes på 180 grader i 30 minutter uten varmluft, eller 170 med.
Pynt med moreller og grillede nøtter, sukkerdryss ettersom du føler for :-)
Bon Appétit :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)