Egg til lunsj er ett must,
og gjerne med grønt fra naturens eget spisskammer.
Bedre paleolunsj får du ikke ;-)
Fra en liten skogstur fikk jeg med meg
blader fra lungeurt og groblad.
- spe gjerne på med brennesle, løvetann etc
...eller spinat...
Bladene skjæres i passe strimler f.eks 2 cm...
Varm opp litt ghee, kokosolje eller olivenolje i en stekepanne.
Ha i de grønne vekstene.
Litt sesamfrø eller annet....
Når bladene er varmebehandlet og falt litt sammen,
knekker du i 1-3 egg per person.
La hvitten stivne,
men ikke plommen og en sunn lunsj proppfull av gode vitaminer.
Bon Appétit :-)
og gjerne med grønt fra naturens eget spisskammer.
Bedre paleolunsj får du ikke ;-)
Fra en liten skogstur fikk jeg med meg
blader fra lungeurt og groblad.
- spe gjerne på med brennesle, løvetann etc
...eller spinat...
Bladene skjæres i passe strimler f.eks 2 cm...
Varm opp litt ghee, kokosolje eller olivenolje i en stekepanne.
Ha i de grønne vekstene.
Litt sesamfrø eller annet....
Når bladene er varmebehandlet og falt litt sammen,
knekker du i 1-3 egg per person.
La hvitten stivne,
men ikke plommen og en sunn lunsj proppfull av gode vitaminer.
Bon Appétit :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)