28. juni 2014

Lammekoteletter med hvitløk og grønt

Lammekoteletter er godt og enda bedre med sprøstekt hvitløk til :-)




Ikke noe hokus pokus her untatt ugresset til grøn tilbehør,
jeg har brukt forskjellige grønne blader fra luking og tynning:
meldestokk, spinat, brennesle, groblad, løvetann, kruspersille m.m.

Du kan selvfølgelig bruke spinat ;-)


Kotelettene stekes i olivenolje eller ghee til de er gyldne,
ha i hvitløk i skiver og brun disse sammen med kjøttet,
 til de er brune ikke brent det er ikke godt, sett kjøttet til side.
Stek raskt de  grønne bladene, samt litt løk i den samme pannen.
De skal bare ha ett par minutter med lokk over.


Litt ryllik blomster og blader gir smak, samt salt og pepper.


Lett sommermiddag klar til servering,
en grønn salat som forrett.

Bon Appétit :-)




.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)