16. juni 2014

Crumble epledessert med Svarthyll sirup

Epler er kanskje litt ute av sesong men her i Frankrike er de franske og gode hele året,
så de er nå stort sett i hus.

Crumble epler med Svarthyll og Stevia
..for 2...

2 epler
2 klaser svarthyllblomster
4 blader stevia
1 dl svarthyllsaft

1 dl hasselnøtter
1 dl havregryn
100 g ghee-smør

Del epler i små biter,
skjær steviabladene i små strimler,
blomstene deles i mindre klaser.
Varm opp saften i en stekepanne og kok epler og planter i denne til eplene er møre.
Ha over i ildfast form.
Ta vare på safta.


Knus havregryn og hasselnøtter i en kjøkkemmaskin,
la noen nøtter være hele.
Smelt ghee-smør i stekepanna og ha i blandingen.

Stekes til den er varm og litt sprø.

Ha blandingen over eplene og hell saftrestene over.

Pynt med litt svarthyll :)

Du kan selvfølgelig bruke sukker og vann som saft-sirup,
eller honning og droppe blomstene.

Andre spiselige blomster kan også brukes.



Bon Appétit :-)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)