Etter å ha ryddet i fryseren og lagt alt som skal brukes først øverst er det jo bare å begynne,
villsvin og svin og villsvin...
De fleste tror at villsvin det er som svin... men det er langt fra slik,
for å vise forskjellen så har jeg her blandet en bit svinekjøtt og en bit villsvinkjøtt,
det nærmeste jeg har smakt villsvin det er elg :)
Kjøttet (ca 200 gram av hver til 4-5 pers.) ble skjært i små biter, stekt sammen i litt olje.
Imens gjøres grønnsakene i stand, skjær to løk i 4 båter og ha i, deretter eventuelle andre grønnsaker som trenger litt tid, f.eks. gulrot -potet , men det brukte ikke jeg idag... Ha i 1 dl quiona, og 4 dl vann/kraft.
La stå og småputre i 20 minutter, tilsett deretter det som ikke trenger lang varmetid, i mitt tilfelle aspargesbønnerester, hvitløk og tomat. La småputre 10 minutter til. Slå av varmen og la stå med lokket på til servering med ferskt brød.
Kjempegodt med Pesto :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)