Fersk fisk på mandag: for en herlig måte å begynne uken på ;-)
Ungene hadde allerede spist blåskjell i cantina på skolen, men det kunne jo ikke jeg vite,
men lagd på denne måten tar de gjerne en ny porsjon i morgen.
men lagd på denne måten tar de gjerne en ny porsjon i morgen.
Du trenger:
Fiskefileter , jeg brukte panga...
Baconskiver
Fiken/løk/eple
frisk timian og gressløk
30 g smør
pepper
1/2 sitron
Skjær fileten i mindre fileter og rull sammen ruller med en fiken/eple/løk-båt i midten: se bilde.
Knyt de sammen med gressløk (kan droppes), pepre.
Sett de i en ildfast form, ha litt smør og sitronbåter rundt omkring, og inn midt i ovnen i 175 grader(varmluft eller 180 vanlig) i 15 minutter.
Liten salat først, og fisken ble servert med bakt fiken og litt ris. Godt brød er fast følge en liten ostebit og yoghurt tilslutt :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)