Ikke lett å finne oppskrifter med lever fra torskefisk, men når man ikke gir seg ;-)
Denne ble til pålegg:
Trekk leveren i ca 10-15 minutter i grønnsaksbuljong.
Med en gang du tar den ut av vannet har du over litt olivenolje.
Tror det skulle hindre den i å bli rød :-P

I ett glass eller en liten skål (ettersom hvor mye du har) legger du biter av leveren lagvis med litt salt og pepper.
Legg press på og la stå minst 24 timer i kjøleskapet.
En liten skvett cognac må du gjerne ha på til marineringen.
Neste gang jeg får tak i lever i fiskedisken skal jeg prøve den stekt, og hvis det er nok hermetisert ;-)
Som dere skjønner så er alle forslag hjertlig velkommen, bruk gjerne kommentarfeltet :-)
Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!
SvarSlettGiaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.