Enda
en lettvinn middag som er populær hos barna p.g.a. paiskallet ;-)
Her er fyllet poteter og blodpølse, men det går like greit med vanige pølser eller fisk eller bare grønnsaker, det er bare å forandre ingrediensene og huske å lage litt saus eller ha på creme fraiche...
Her er fyllet poteter og blodpølse, men det går like greit med vanige pølser eller fisk eller bare grønnsaker, det er bare å forandre ingrediensene og huske å lage litt saus eller ha på creme fraiche...
Pai med Blodpølse
4 poteter1 løk
2stk / 400g blodpølse
4 dl tomatsaus
1 ss provencekrydde
2 paideiger
Stek valgte ingredienser .
Jeg begynte med potetene som trenger lengst tid, like før de vær gjennomstekt hadde jeg i resten.
Deretter blandet jeg i tomatsaus og provensekrydder,
husk å smake til før du salter siden pølser kan være nok saltet i seg selv...
husk å smake til før du salter siden pølser kan være nok saltet i seg selv...
Ha fyllet i en paiform dekt med en paideig (kjøpt eller laget), paideig nr 2 legges over.
Stikk noen hull i toppen, vi tenkte litt på Valentin-day og stakk ut noen hjerter...
Stekes på 180 grader (varmluft) i ca 30 minutter.
Forsiktig så toppen ikke blir altfor godt stekt, legg eventuelt over ett bakepapir.
Serveres med god salat og brød :-)
Stikk noen hull i toppen, vi tenkte litt på Valentin-day og stakk ut noen hjerter...
Stekes på 180 grader (varmluft) i ca 30 minutter.
Forsiktig så toppen ikke blir altfor godt stekt, legg eventuelt over ett bakepapir.
Serveres med god salat og brød :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)