12. feb. 2013

Pai med Blodpølse

Enda en lettvinn middag som er populær hos barna p.g.a. paiskallet ;-)
Her er fyllet poteter og blodpølse, men det går like greit med vanige pølser eller fisk eller bare grønnsaker, det er bare å forandre ingrediensene og huske å lage litt saus eller ha på creme fraiche...


Pai med Blodpølse

 4 poteter
1 løk
2stk / 400g  blodpølse

4 dl tomatsaus
1 ss provencekrydde

2 paideiger

Stek valgte ingredienser .
 Jeg begynte med potetene som trenger lengst tid, like før de vær gjennomstekt hadde jeg i resten.
Deretter blandet jeg i tomatsaus og provensekrydder,
 husk å smake til før du salter siden pølser kan være nok saltet i seg selv...

Ha fyllet i en paiform dekt med en paideig (kjøpt eller laget), paideig nr 2 legges over.
Stikk noen hull i toppen,  vi tenkte litt på Valentin-day og stakk ut noen hjerter...


Stekes på 180 grader (varmluft) i ca 30 minutter.
Forsiktig så toppen ikke blir altfor godt stekt, legg eventuelt over ett bakepapir.

Serveres med god salat og brød :-)

Husk stearinlys og en super dessert,
 som f.eks. disse lekre vannbakelsene fylt med vaniljekrem og litt ferske bær...


Denne pumpkinpaien kommer på bloggen, men husk at du kan bruke creme fraiche, vispet krem eller vaniljekrem til å  lage hjerter på de fleste desserter...



Happy Valentin !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)