26. feb. 2013

Kjemperask Eplecrumble

Eplecrumble


6 biscottes (du kan bruke tørket brød, malte nøtter eller kjeks), 50 gram smør, 1 dl sukker. 4 epler.

Skrell og del epler i båter, strø over 2 ss av sukkeret, la de 'koke' 4 minutter i microovnen...


Smelt smør og sukker i en kjele tilsett knuste biscottes ca 2 dl, la det karamelisere seg.


Ha crumble'n over eplene, strø over mandelflak og sett de i micro'n 1 1/2 minutt.

Serveres med en liten kule vaniljeis ;-) kjempegodt...


1 kommentar:

  1. Kjempe enkelt. Moro å kunne servere dessert omtrent samtidig som du sier dessert.
    Ganske raskt selv om du bruker stekeovnen også. Det er bare å bruke grillen og for all del, se på slik at eplene ikke blir brent.

    SvarSlett

...til stor glede for bloggforfatteren :-)