Med så mye deilig farsedeig så må det prøves i forskjellige
varianter, og en av dem er spedd opp og stekt i vannbad og da er det vel
farsepudding eller kjøttbrød eller meatloaf... vel hvis dere har noen
bedre ideer så er det bare å legge igjen en kommentar ;-)
Vil du kverne egen kjøttdeig eller farsedeig så ta en titt HER
Først
tar man farsedeig, mengden kommer ann på hvor mange porsjoner du vil
ha, men ca 75 g per hode (?) og det spees med ca. 1 egg, 1 ss mel/potetmel og en
dl melk/fløte per 75-100 g farse ;-)
... løk,salt, pepper og rosmarin/timian
etter smak...
Deretter has det i en brødform eller som her en lav
firkantet glassform for litt mindre steketid... altså sett formen i
vannbad (kokende vann) og ha i ovn på ca 150°c i alt fra 30 min til 1
1/2 time ettersom str på formen... og har du det veldig travelt kan du
bruke porsjonsformer... kjøpte 'ramarquin' former eller muffinsbrett
eller blikkbokser du har tatt vare på eller store kaffekopper/ skåler
you name it...
...men de må jo tåle litt varme da....
Du steker til det kommer klar og ikke rosa kraft ut når du stikker i den ;-)
Serveres
på norsk vis med brun saus og kokte poteter ...
...eller på mitt vis med
grønnsaker og godt brød til....etter salaten og før ost og dessert...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)