Denne retten er vegetarisk (hvis man ikke spiser fisk eller kjøtt ved siden av), glutenfri og laktosefri.
I tilegg er alt med Cashewnøtter og kokosmelk veldig godt ;-)
Min versjon:
1 neve cashewnøtter
2 ss presset hvitløk
1 ts paprikapulver
1 ts kumin
1 ts malt ingefær
1 bit blomkål
2 små squash
Stek nøttene, legg de til side.
Stek løk og hvitløk i litt olje tilsett krydderne.
Ha i grønnsakene og fres alt sammen noen minutter, grønnsakene skal ikke bli ihjelkokte.
Ha på sitronsaft, soyasaus og pepper, deretter kokosmelk.
Her ble den i dag servert ved siden av laks i vårrulldrakt :-)
Fant oppskriften her https://paleoliv.wordpress.com/2012/04/15/middagstilbehor-gronne-bonner/
Bon Appétit !
-har du noen gode asiatiskinspirerte oppskrifter du vil dele med meg og leserne mine så ikke nøl med å legge igjen en link ;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)