6. feb. 2013

Cashewnøtter, Blomkål og Squash i kokosmelk

 Denne retten er vegetarisk (hvis man ikke spiser fisk eller kjøtt ved siden av), glutenfri og laktosefri.

I tilegg er alt med Cashewnøtter og kokosmelk veldig godt ;-)



Min versjon:

1 neve cashewnøtter
2 ss presset hvitløk
1 ts paprikapulver
1 ts kumin
1 ts malt ingefær
1 bit blomkål
2 små squash


Stek nøttene, legg de til side.


Stek løk og hvitløk i litt olje tilsett krydderne.


Ha i grønnsakene og fres alt sammen noen minutter, grønnsakene skal ikke bli ihjelkokte.

Ha på sitronsaft, soyasaus og pepper, deretter kokosmelk.

Her ble den i dag servert ved siden av laks i vårrulldrakt :-)




Bon Appétit !


-har du noen gode asiatiskinspirerte oppskrifter du vil dele med meg og leserne mine så ikke nøl med å legge igjen en link ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)