Riskrem etter Julegrøten er en sikker klassiker blant Juledessertene.
Rød saus til hører med,
men multer er også populært.
Siden grøtelskeren i familien skulle på ferie til Norge i jula,
tyvstartet vi litt og hadde risgrøt forrige helg,
og da måtte det bli Riskrem til dessert i løpet av noen dager !
Mormor som kom hit på ferie fra Norge glemte hun å ta med de selvplukkede moltene :-(
-da ble det moltesyltetøy fra IKEA ikke helt det samme...
Riskrem er stilig i krumkakeboller men også i høye coctailglass,
slik ble mine servert:
uten noe sukker da jeg hadde sukker i riskremen.
Moltesyltetøyet kokte jeg opp med vann, ikke noe tykningsmiddel da det var tykt nok.
Riskrem lager jeg ved å pise opp fløte med litt sukker og vaniljesukker til krem,
som blandes med kald risgrøt omtrent 1/3 krem og 2/3 grøt.
Kos deg i Jula :-)
.
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)