Forrett eller lunsj,
egentlig har jeg bare byttet ut brødskiva med ertegele ;-)
Gele med grønnsaker er enkelt å lage,
du kan bruke innkokt kraft, agar-agar eller gelatin.
Min er laget med agar-agar. 2 gram til 2,5 dl vann + erter:
ertene var frosne og ble kokt i ca 10 minutter,
deretter rørte jeg inn agar-agar pulveret og helte i former.
Spekematen er speket okse,
men det kunne godt ha vært skinke...
Remulade lager jeg ved å først lage majones på vanlig måte med sennep,
deretter blander jeg inn løk og sylteagurk skjært i smått.
Så er det bare å dandere og pynte litt :-)
:-)
.
egentlig har jeg bare byttet ut brødskiva med ertegele ;-)
Gele med grønnsaker er enkelt å lage,
du kan bruke innkokt kraft, agar-agar eller gelatin.
Min er laget med agar-agar. 2 gram til 2,5 dl vann + erter:
ertene var frosne og ble kokt i ca 10 minutter,
deretter rørte jeg inn agar-agar pulveret og helte i former.
Spekematen er speket okse,
men det kunne godt ha vært skinke...
Remulade lager jeg ved å først lage majones på vanlig måte med sennep,
deretter blander jeg inn løk og sylteagurk skjært i smått.
Så er det bare å dandere og pynte litt :-)
:-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)