Lyst til å vite hva det er i sjokoladen,
da kan du lage den selv, enkelt og gøy er det også ;-)
Mørk Sjokolade
50 gram sjokoladesmør
200 gram 100% ren sjokoladepulver
25 gram honning
valgfri smak:
vanilje, chili, appelsin, kanel...
Valgfritt fyll:
hampfrø, spirulina, nøtter, rosiner, tørket frukt, tørka bær, kokos, sesamfrø og andre frø...
På bildene øverst brukte jeg kokos og spirulina for noen sunne biter som setter gang på fordøyelsen innimellom all julematen .
Her blandet jeg inn appelsinsirupen fra koking av appelsinskall til orangettes,
samt litt kanel.
Hampefrø og chili ble det i den siste delen.
Perfekt til julegodt og hjemmelagde gaver :-)
.
da kan du lage den selv, enkelt og gøy er det også ;-)
Mørk Sjokolade
50 gram sjokoladesmør
200 gram 100% ren sjokoladepulver
25 gram honning
valgfri smak:
vanilje, chili, appelsin, kanel...
Valgfritt fyll:
hampfrø, spirulina, nøtter, rosiner, tørket frukt, tørka bær, kokos, sesamfrø og andre frø...
På bildene øverst brukte jeg kokos og spirulina for noen sunne biter som setter gang på fordøyelsen innimellom all julematen .
Her blandet jeg inn appelsinsirupen fra koking av appelsinskall til orangettes,
samt litt kanel.
Hampefrø og chili ble det i den siste delen.
Perfekt til julegodt og hjemmelagde gaver :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)