Lutefiskrester er godt og ha,
da har du den perfekte lette forretten eller tapas til en Juleaperitif,
la fantasien slippe løs og tilsett smaker du ellers ikke ville tørre å prøve til Lutefisken.
Du kan alikevel holde på bacon og erter som en liten tråd igjennom de forskjellige smakene.
I dag får man ett hav av morsomme 'dingser' til å servere i,
som f.eks. disse julekulene.
Forslag 1 'kimchi' :
Lutefisk
bacon
erter
Melkesyregjæret kimchi
Sesamfrø
Forslag 2 'Indisk':
lutefisk
bacon
erter
Karrisaus
(cumin, garam masala i yoghurt)
Koriander blad
Forslag 3 'Sjø' :
Lutefisk
bacon
erter
tang/tare
einerbær
Andre smaker som skal testes ved neste anledning er:
- surkål (rød)
- provenceurter
- Agurk raita / tzatsiki
- mex -krydder
- potetlomper og ribbefett
...
Flere forslag ?
Smart bruk restene i Jula :-)
.
da har du den perfekte lette forretten eller tapas til en Juleaperitif,
la fantasien slippe løs og tilsett smaker du ellers ikke ville tørre å prøve til Lutefisken.
Du kan alikevel holde på bacon og erter som en liten tråd igjennom de forskjellige smakene.
I dag får man ett hav av morsomme 'dingser' til å servere i,
som f.eks. disse julekulene.
Forslag 1 'kimchi' :
Lutefisk
bacon
erter
Melkesyregjæret kimchi
Sesamfrø
Forslag 2 'Indisk':
lutefisk
bacon
erter
Karrisaus
(cumin, garam masala i yoghurt)
Koriander blad
Forslag 3 'Sjø' :
Lutefisk
bacon
erter
tang/tare
einerbær
Andre smaker som skal testes ved neste anledning er:
- surkål (rød)
- provenceurter
- Agurk raita / tzatsiki
- mex -krydder
- potetlomper og ribbefett
...
Flere forslag ?
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)