10. des. 2015

Baconrull

Leter du etter noe fancy med ingredienser som alle liker og fortsatt er sunn,
da er denne baconrullen en sikker vinner:


Baconrull m/kjøttdeig

pr rull til 2 personer:

5-6 skiver bacon
200 g ren kjøttdeig
50 g revet ost
provencekrydder
salt-pepper
grønnkål/spinat
løk


Slik gjør du:
Dekk en rismatte (hvis du har) med plastfolie, eller bare plastfolie og ett kjøkkenhåndkle e.l..
Legg baconskivene tett ved siden av hverandre.
Kjøttdeigen legge du på midten, trykk flatt, strø på krydder.
Strø på ost, legg på utvalgt innmat (valgfritt men gir litt ekstra god smak).
Rull sammen fra den ene enden, trykk godt sammen så det blir en fast rull,
det er enklere med rismatte men det går nok uten også.

Stekes i ovnen ca 15 minutter på 180 grader (varmluft).
Baconet skal være litt crispy og osten smeltet i midten.





Server rullene som de er eller skjær i biter (ligner på sushi),
litt grønnsaker ved siden av, f.eks. grønnkål og løk stekt i ghee.
(på bildet er det med rød manggold stilk i tilegg)





Bon Appétit :)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:

1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer

2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)

I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...



På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)






.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)