Servere ost til fest ?
Det kan gjøres på flere måter:
-Enkelt ostefat
-posjonert på tallerken
Les mer om servering av ost HER
-som her:
Til denne menyen lagde jeg ostetreet det tok liten plass innimellom alt det andre som skulle serveres,
og kunne oppbevares i min kalde gang i timene før servering.
Slik lager du:
'Arbre a Fromage'
Minst to forskjellige typer hard ost, f.eks:
Cantal
Graisse du Noël (greddost)
Mimolette
Rosmarinkvister
og eventuelt små druer til kuler.
Coctailpinner (tre)
Isoporkjegle
(min er ca 15 cm og det ble ost nok til 8 personer)
Skjær osten i terninger, stikk tannstikker (brekkes i to) i kjeglen og osten utenpå.
Se bilder .
Begynn nederst og jobb deg oppover.
Til slutt pynter du med druer (eventuelt) og setter på små blader av rosmarin.
Merci à Vanessa pour le realisation ;-)
Det var den siste i 12- retters menyen,
som du kan se HER
i god tid til Nyttårsaften :-)
.
Det kan gjøres på flere måter:
-Enkelt ostefat
-posjonert på tallerken
Les mer om servering av ost HER
-som her:
Til denne menyen lagde jeg ostetreet det tok liten plass innimellom alt det andre som skulle serveres,
og kunne oppbevares i min kalde gang i timene før servering.
Slik lager du:
'Arbre a Fromage'
Minst to forskjellige typer hard ost, f.eks:
Cantal
Graisse du Noël (greddost)
Mimolette
Rosmarinkvister
og eventuelt små druer til kuler.
Coctailpinner (tre)
Isoporkjegle
(min er ca 15 cm og det ble ost nok til 8 personer)
Skjær osten i terninger, stikk tannstikker (brekkes i to) i kjeglen og osten utenpå.
Se bilder .
Begynn nederst og jobb deg oppover.
Til slutt pynter du med druer (eventuelt) og setter på små blader av rosmarin.
Merci à Vanessa pour le realisation ;-)
Det var den siste i 12- retters menyen,
som du kan se HER
i god tid til Nyttårsaften :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
.
Det var en opplevelse av smaker, farger og kombinasjoner. Plutselig hadde det gått over tre timer og det var noe for enhver smak.
SvarSlett