Fiskefarse er enkelt og kan brukes til så mangt,
med litt innsats kan man lage middager og fryse ned til travle dager.
Jeg brukte en ettermiddag til å lage fiskeboller,
av sei og av laks...
...med fiskefarse kan man også lage fiskepudding,
og med to farger blir det jo skikkelig flott :-)
Oppskrift på fiskefarse finner du HER,
du kan bruke forskjellige typer fisk en eller to farger...
Kle en brødform med bakepapir.
Ha ett lag med farse i bunn og deretter ett på toppen.
Vil du lage flere lag kan du selvfølgelig det.
Vil du ha ett grønt lag, bruk f.eks. spinat.
Vil du ha ett gult lag, ha litt gurkemeie i den hvite fiskefarsen.
Ha formen i ett ildfast fat og hell på kokende vann.
Stek 45 minutter på 150 grader.
Inni ser den slik ut,
man kan stappe og røre litt i farsen når den er i formen for å få vekk eventuelle luftlommer...
Serveres med en gang, kald på brødskiva eller fryses ned til senere...
Den så delikat ut. Fikk lyst til å forsøke denne. Det er ikke mye fisk i kjøpte fiskepuddinger mer, men mye melk og mel.
SvarSlettDet er uten tvil mer fisk og mer smak i hjemmelaget :-)
Slett-også kan den fryses ned i porsjoner,
så en liten innsats på kjøkkenet kan bli til mange 'ferdig' middager :-)