Med ferske grønnsaker fra hagen og ett andebryst fra fryseren,
er den beste løsningen en rask wok :-)
er den beste løsningen en rask wok :-)
Grønnsakene i en wok blir ikke overkokt og bevarer god smak og verdifulle vitaminer,
og for kjøttet sin del så trenger man ikke så mye per person.
De første (juni) grønnsakene i hagen er sukkererter, løk og små gulrøtter (fra tynning).
Vask godt og bruk dem hele,
bortsett fra løken som kan deles i 4 eller i skiver,
stilken kan også brukes.
bortsett fra løken som kan deles i 4 eller i skiver,
stilken kan også brukes.
Andebrystet
stekes først med skinnsiden ned i en tørr stekepanne,
for å få vekk fettet og gjøre skinnet sprøtt og godt,
skjær ruter i skinnet så går det raskere.
La den deretter vile, resten av stekinga er i wok'n.
for å få vekk fettet og gjøre skinnet sprøtt og godt,
skjær ruter i skinnet så går det raskere.
La den deretter vile, resten av stekinga er i wok'n.
Ha
litt av andefettet i en
stor stekepanne eller wok,
når det er varmt har du i grønnsakene,
la surre 1 minutt og ha i andekjøtte skjært i skiver eller biter.
Litt soyasaus og pepper.
Hvis du ønsker saus litt potetmel og deretter kraft.
Vi hadde i litt tomatsaus.
stor stekepanne eller wok,
når det er varmt har du i grønnsakene,
la surre 1 minutt og ha i andekjøtte skjært i skiver eller biter.
Litt soyasaus og pepper.
Hvis du ønsker saus litt potetmel og deretter kraft.
Vi hadde i litt tomatsaus.
Bon Appètit !
En enkel måte å følge bloggen på er å like oss på Facebook :
www.facebook.com/GodtogSunt
-alle nye innlegg blir satt opp der...
I tilegg blir jeg veldig glad for alle nye liker ;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)