Jeg har, etter å ha kommet hit med ferske fiskedisker overalt, blitt
veldig glad i fisk :-)
...men siden det er dyrere enn kjøtt, så kjøper jeg
også frossen fisk for å ikke måtte velge det bort...
...og det billigste da,
bortsett fra usunne fiskepinner,
er frosne blokker av sei etter min
vurdering ganske god kvalitet på nedfrysingen,
bedre enn på de mange forskjellige filetene som burde vært vakumpakket før nedfrysning...
Egentlig bør man jo spise minst like mye fisk som
kjøtt,
men i ett land hvor det gjerne er to varme måltider om dagen er
det ikke lett,
heldigvis er det ofte fisk i kantina på skolen ;-)
Fisk på menyen:
400 gram sei
1 ss sitronsaft
2 dl kokosmelk
krydder
blomkål
aspargesbønner
kokt egg
4
blokker frossen sei (400g) tines med litt vann i panna (hvis man er
veldg godt organisert hadde de blitt tint på kjøkkenbenken først!
Når
de er tint og helt av seg selv gått i oppløsning så tilsetter man
kokosmelk og sitronsaft (1/2 sitron for den andre gikk til kaken).
For
at det skulle bli enda sunnere og appetittvenlig hadde jeg på litt
rosmarin og nykvernet pepper...
I mellomtiden har gryten ved siden
av kokt frossen blomkål og aspargesbønner, hell av vannet og ha i litt
smør og et kokt egg i småbiter for fargens skyld, salt...
og salaten var også ferdig samtidig, mangler bare å dekke bordet :-0 vanessa!!!!!!!!!!!!!!!!
Nytes med nystekte brød! Bon Appétit !
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)