4. okt. 2012

Tunfiskpålegg

Raskt og hjemmelaget pålegg er ingen vanskelig sak og trylle frem,
og mye billigere og sunnere enn å kjøpe ferdig.

Ta utgangspunktet i en boks tunfisk
 1-2 kokt egg
 1 løk
 2 ss kapers/sylteagurk 
3-5 ss majones/creme fraiche.


 Bland alle ingrediensene og tilsett pepper og salt etter smak.


Nå har du ett sunnt og godt pålegg :)
...videre må du gjerne tilsette kokte poteter, pasta, grønnsaksrester som f.eks. aspargesbønner, paprika... Mulighetene er mange...

Men du kan ikke utelate en av hovedingrediensene, det 'ødelegger' smaken ;-)

Tunfisken kan selvfølgelig byttes ut med andre fiskerester... men da er det ikke tunfisksalat lenger ;-)

Brukes på bødskiva, på salatblader, på endivieblader !!!, små toast, forrett ved siden av grønn salat, pasta...

Ha en fin lunsj :)

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)