Raskt og hjemmelaget pålegg er ingen vanskelig sak og trylle frem,
og mye billigere og sunnere enn å kjøpe ferdig.
og mye billigere og sunnere enn å kjøpe ferdig.
Ta utgangspunktet i en boks tunfisk
1-2 kokt egg
1 løk
2 ss kapers/sylteagurk
3-5 ss majones/creme fraiche.
1-2 kokt egg
1 løk
2 ss kapers/sylteagurk
3-5 ss majones/creme fraiche.
Bland alle ingrediensene og tilsett pepper og salt etter smak.
Nå har du ett sunnt og godt pålegg :)
...videre må du gjerne tilsette kokte poteter, pasta, grønnsaksrester som f.eks. aspargesbønner, paprika... Mulighetene er mange...
Men du kan ikke utelate en av hovedingrediensene, det 'ødelegger' smaken ;-)
...videre må du gjerne tilsette kokte poteter, pasta, grønnsaksrester som f.eks. aspargesbønner, paprika... Mulighetene er mange...
Men du kan ikke utelate en av hovedingrediensene, det 'ødelegger' smaken ;-)
Tunfisken kan selvfølgelig byttes ut med andre fiskerester... men da er det ikke tunfisksalat lenger ;-)
Brukes på bødskiva, på salatblader, på endivieblader !!!, små toast, forrett ved siden av grønn salat, pasta...
Brukes på bødskiva, på salatblader, på endivieblader !!!, små toast, forrett ved siden av grønn salat, pasta...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)