Små gresskar er kjempefine til å fylles og gratineres,
det tar litt tid med stekingen men tilberedningen er rask, ihvertfall hvis du har noen rester å bruke opp.
det tar litt tid med stekingen men tilberedningen er rask, ihvertfall hvis du har noen rester å bruke opp.
Jeg hadde en supperest (ca 1/2 liter) fra denne fiskesuppen
Delte butternut gresskaret i to, lot frøene sitte på, la de med innsiden ned på smurt stekeplate,
bakes i ovnen på 175 grader i 40 minutter.
bakes i ovnen på 175 grader i 40 minutter.
Legg de i en ildfast form, skrap ut midten (som du tar vare på til en suppe/kake etc. )
når du har to båter kan de fylles.
Bland fiskesupperesten med 4 egg og fyll opp gresskarbåtene.
Strø på litt ost.
når du har to båter kan de fylles.
Bland fiskesupperesten med 4 egg og fyll opp gresskarbåtene.
Strø på litt ost.
Sett de tilbake i ovnen og fortsett stekingen ca 40 minutter, fiskeblandingen skal bli stiv.
Nå hadde jeg mere fyll enn det var plass til i mitt lille gresskar, så det ble til to små søte former:
før steking:
etter steking:
Her er to andre forslag til fyll:
kylling eller kaninfyll HER
kjøttfyll
Nytes alene med brød, eller med grønnsaker etc.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)