23. okt. 2012

Bakt gresskar med fisksupperest

Små gresskar er kjempefine til å fylles og gratineres,
det tar litt tid med stekingen men tilberedningen er rask, ihvertfall hvis du har noen rester å bruke opp.



Jeg hadde en supperest (ca 1/2 liter) fra denne fiskesuppen


Delte butternut gresskaret i to, lot frøene sitte på, la de med innsiden ned på smurt stekeplate,
bakes i ovnen på 175 grader i 40 minutter.


Legg de i en ildfast form, skrap ut midten (som du tar vare på til en suppe/kake etc. )
når du har to båter kan de fylles.
 Bland fiskesupperesten med 4 egg og fyll opp gresskarbåtene.
 Strø på litt ost.



Sett de tilbake i ovnen og fortsett stekingen ca 40 minutter, fiskeblandingen skal bli stiv.


Nå hadde jeg mere fyll enn det var plass til i mitt lille gresskar, så det ble til to små søte former:

før steking:

etter steking:


Her er to andre forslag til fyll:

kylling eller kaninfyll HER

kjøttfyll

Nytes alene med brød, eller med grønnsaker etc.

Bon Appétit !




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)