...her er fortsettelsen på gresskaret vårt, det er jo ikke måte på hva man kan få ut av ett stort gresskar ;-)
Gresskarsuppe, kake, gresskarbrød, gresskarkjøtt som man ikke enda hvet hva blir og Lykt som igjen blir til bakt gresskar i morgen ;-)
Gresskarbrød.
6 dl grovblanding av mel med frø (evt. fint)
tørrgjær
1 ts sukker
1/2 ts salt
1 ts timian
200 gram revet gresskar
100 gram revet ost
3 dl fingervarmt vann
2 ss olje
bland alle ingredienser som til vanlig brød, la heve i minst en time. Elt blandingen og ha den i en brødform eventuelt rund kakeform, eller muffinsformer...
La heve til dobbel størrelse og stek på 220 grader , mitt runde brød brukte 30 minutter. Kan variere ettersom mel og form som er brukt.
La bli kaldt før du skjærer i brødet da det pga gresskar og ost kan være litt 'rått' i midten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)