Ønsker alle lesere en fin Påske :-)
For dere som har internett så kommer det nye artikler her hos meg hver dag i hele påsken,
blant annet en flott ferdig planlagt påskemeny før neste helg.
Et lite pyntetips til påskelunsjen :
Hvis du koker og skreller egg, kan du legge dem noen timer/dager i vann farget med matfarger,
eller vann du selv har kokt på rødbet eller spinat.
eller vann du selv har kokt på rødbet eller spinat.
Som en liten test /demonstrasjon brukt jeg matfarger og det virket kjempebra.
Ha flytende farge, pulver farge eller pastafarge i litt vann, jo mer farge jo sterkere fargge på egget og jo raskere tar det farge.
Mine egg har ligget ca 1 1/2 time i sterkt fargevann.
den gule fargen er kurkumapulver.
Den beste måten er å legge eggene i en plastpose med fargene,
jeg brukte en litt liten kopp i mangel av farge og små plastposer,
derav ringen på midten hvor egget rørte kanten ;-)
Resultatet ble slik:
Ha flytende farge, pulver farge eller pastafarge i litt vann, jo mer farge jo sterkere fargge på egget og jo raskere tar det farge.
Mine egg har ligget ca 1 1/2 time i sterkt fargevann.
den gule fargen er kurkumapulver.
Den beste måten er å legge eggene i en plastpose med fargene,
jeg brukte en litt liten kopp i mangel av farge og små plastposer,
derav ringen på midten hvor egget rørte kanten ;-)
Resultatet ble slik:
Du kan severe de hele i eggeglass eller dele de i to og ha på f.eks. kaviar...
...eller som Oeuf Mimosa-Mimosaegg, oppskrift finner du HER
Disse eggene lå to dager i svakt farget vann, du kan altså frakte dem slik til hytta eller på tur :-)
...eller som Oeuf Mimosa-Mimosaegg, oppskrift finner du HER
Disse eggene lå to dager i svakt farget vann, du kan altså frakte dem slik til hytta eller på tur :-)
Her fra dagens lunsj :-)
Skal se det blir en ny test om noen dager med ekte farger og bedre bilder,
så lenge:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)