26. mars 2013

Pannekake Cannelonis

100% Hest ;-) + grønnsaker da ...



Til 4 personer:

Med 4 Pannekaker, 4 dl Kjøttsaus, 2 dl Creme Fraiche, 4 Champignoner, 75 g revet Ost
tar det ikke lang tid å lage denne populære retten.

Oppskrift på pannekaker finner du HER og kjøttsausen HER
kan selvfølgelig lages med okse- eller svinekjøtt.

 

Skjær opp champignon og stek de i litt smør.
Ha over creme fraiche og la det stå til alt koker.




Legg pannekakene flatt og fordel kjøttsausen i en stripe på den ene siden av midten.
Rull de sammen og legg i ildfast form.



Hell champignonsausen over og strø med ost.


Stek i ovnen på ca 200 grader i 10-15 minutter (til osten er smeltet og begynner å få farge.
Strø eventuelt over litt klipt persille og middagen er klar :-)


Bon Appétit !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)