En rask og enkel fiskemiddag som ungene elsker :
Pai fylt med Laks...
Pai med Laks og Purre
...til 4 middagsporsjoner eller 6 forretter
Du trenger:
1 paideig
ca 300 g laks
1/2 purre
1 sitron
2 egg
3 dl creme fraiche
salt/pepper
Forstek paibunnen ti minutter, mens du forbereder resten,
husk å prikke bunnen godt med en gaffel så den ikke blåser opp.
Skjær laksen i strimler/biter, skvis over 1/2 sitron.
Skjær purre i ringer.
Bland de to eggene med creme fraiche'n, salt og pepper.
Hvis du ønsker det kan du selvfølgelig tilsette annet krydder også ;-)
Ha purre og laks i paiskallet, hell eggeblandingen over og fordel alt jevnt utover.
Stekes 10-15 minutter til på 200 grader (varmluft) eller 210 uten,
når toppen begynner å få farge er det ferdig.
Serveres med f.eks. en grønn salat, til forrett - lunsj eller med grønnsaker til middag.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)