3. mars 2013

Egg Cocotte til Lunsj

Egg må jeg ha , helst hver dag :-)

En populær fransk versjon er Oeuf cocotte, er også genial når det er kaldt på kjøkkenet ;-)

Smør en ildfast skål veldig godt og ha eventuelt litt grønnsaker i som purre, tomat, paprika, løk, squash etc. Knekk ett eller to egg i og stek i ovnen på 200 grader, fra 5-10 minutter ettersom hvor godt stekt du vil ha egget, det går sakte på begynnelsen og deretter raskt...


Serveres med nybakt brød, kjøttålegg og salat eller hva du måtte ha ;-)


HER finner du en versjon med butterdeigskall.


2 kommentarer:

  1. Ahhh! Det fikk jeg lyst til å prøve en dag! :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Anbefales, og kjempegreit med bare egg eller også med alt fra grønnsaker til røkelaks og bacon ;-) like greit til en som til mange -hvis man har former til mange ;-)

      Slett

...til stor glede for bloggforfatteren :-)