Perfekte små tapas eller godbiter på lunsjbordet.
Fylte egg til påskelunsjen begynte vi med i fjor, da med ett baconfyll.
I år ble det yndlingsblandingen min, nemlig tunfisksalat, som vi vanligvis nyter i endivieblader.
Dette er helt enkle godbiter å lage, du koker egg deler de i to,
bruk mesteparten av eggene til å lage salaten.
Resten av egget kan jo også brukes hvis du lager en stor porsjon salat,
ellers er de også ypperlig til mimosaegg.
-oppskrift på Tunfisksalat finner du HER
-oppskrift på Mimosa-egg finner du HER
-råd om koking og eventuelt farging av egg finner du HER
Plasser de halve tomme eggeskallene i eggeglass, skåler,
på et fat med ris/couscous/salt eller på saltblader.
Fyll de med tunfisksalat og pynt med urter eller f.eks. spiselige blomster.
Herligheten er klar til servering, mye mer imponerende en arbeidskrevende ;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)